top of page
gardenscepter haveredskab dansk design
gardenscepter haveredskab dansk design
gardenscepter haveredskab dansk design
gardenscepter haveredskab dansk design
Gardenscepter - et helt nyt haveredskab

 

Et nyt multihaveredskab har set dagens lys – Gardenscepter, håndværktøjet for alle, som elsker deres have. Gardenscepter har flere funktioner og er lige så skånsomt som det er effektivt. Med sit enkle og gennemtænkte design er det desuden en æstetisk fryd for øjet.

 

Gardenscepter har seks forskellige funktioner:

 

  • Dybdebearbejdning

  • Kultivering

  • Rivning

  • Såriller

  • Løg- og plantehuller

  • Lugning

 

Se de enkelte funktioner i menuen Hjem og se demonstration af Gardenscepter under Video

 

Gardenscepter er resultatet af tyve års udvikling af et redskab, som både er effektivt i haven, men også skånsomt. Læs mere om udvikleren og historien bag produktet i menuen Ivan Nielsen.

 

Gardenscepter kan bruges af almindelige havedyrkere såvel som professionelle gartnere. Det egner sig særligt godt til køkkenhaven, højbede, drivhuse og altaner. Kort sagt et værktøj for alle, der har med havearbejde at gøre. 

 

De minimale mængder af kobber, som Gardenscepter afgiver under brugen, styrker planternes sundhed og forebygger skimmel, rust og skurv. 

 

Gardenscepter er nemt at bruge. Med den runde kobbertråd bearbejdes jorden i  alle ønskede retninger. Redskabet har desuden gode ergonomiske egenskaber og er således skånsomt for brugeren. Læs mere om, hvad andre mener om Gardenscepter under menuen Anbefalinger.

bottom of page