top of page

Det siger de andre om Gardenscepter

 

Gardenscepter er blevet solgt bl.a. følgende steder: Frederiksberg Have (haveudstilling), Ledreborg Slotspark i Lejre, Gram Slot, Frederiksborg Slot, Egeskov Slot, Hampton Court Palace Flower Show i London, Manchester, Stockholm og Malmø.

"Der findes mange gode, gamle og velafprøvede redskaber til haven, men det er ikke så tit, at der kommer nye til, som giver nye muligheder. Gardenscepter er et smukt redskab, håndfremstillet i egetræ og kobber – en flot gaveide."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karna Maj, redaktør af havenyt.dk, Landsforeningen for Praktisk Økologi. Læs hele anmeldelsen her

"Det er ikke så tit, helt nye haveredskaber kommer til verden, men ind imellem har en entusiastisk havenørd fået en god ide. Faktisk er det vanskeligt at få hænderne ned af begejstring eller for den sags skyld få hænderne til at slippe redskabet. Det er muf at have i hånden."

Haveskribent og drivhusekspert Lars Lund. Læs hele artiklen her

"Jeg synes at det er et FEDT nyt haveredskab som jeg i sær vil anbefale til højbede og helt genialt er det til altanhaven, hvor man ikke har plads til at opbevare et væld af forskellige haveredskaber. Der kunne jeg forstille mig, at den multifunktionelle egenskab virkelig bliver en sej fordel."

Havebloggen hjemmehosfeen.dk. Læs hele anmeldelsen her

”Det er et redskab, som må fryde enhver, der som jeg værdsætter godt og gedigent håndværktøj. Med sin fine udformning er det en ren fornøjelse at have i hånden - og at arbejde med. Samtidig med at bæreren af dette insignium ikke er i tvivl om, hvem der bør herske over haven og dens planter.”

Haveskribent Peter Friis Møller  i Weekendavisen. Læs hele anmeldelsen her

bottom of page